КОНТАКТИ

 

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или желаете да получите повече информация за различните абонаментни или еднократни услуги.

Адрес:

2760, гр.Разлог,

ул. „Черна река“, 27

 

Email:

adiantus@abv.bg

Телефони:

+359/887 944 665 – Мартин

+359/885 955 662 – Димитър

Facebook:    Adiantus Ltd

Instagram:   adiantus.gardens

Youtube:      AdiantusArch Ltd

 

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за проектирането, изграждането или поддържането на вашата зелена площ?

 

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не намирате време за поглед към вашата зелена площ. Ако все още нямате такава: не знаете от къде да започнете; нямате яснота за предизвикателствата, които могат да ви попречат или какво е подходящо за вашия регион, климат, почви и др. Ако имате такава: сте си представяли градината много по изящна, но до този момент не сте попадали на правилните хора и не знаете какво да направите при възникването на проблеми в градината.

Знаем, че не искате никога повече да изразходвате средства на принципа „проба-грешка“. Искате да спестите време, енергия и усилия, а резултатите да бъдат наистина видими.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с нас. Тази среща е напълно безплатна за вас. На нея ще се запознаем със ситуацията на вашия обект и ще поговорим за възможните решения.

Заявете опознавателна среща