Отзиви

„През годините сме работили с различни фирми, но винаги оставаше нещо, което да е недовършено и не на място. Откакто работим с фирма Адиантус, зелените площи на Регнум Апарт Хотел и СПА Банскo, са в безупречен вид. Екипът на Адиантус се съобрази изцяло с особеностите на комплекса и с нашите изисквания, и допринесоха за завършения и безупречен вид на комплеса. Като управител на Регнум, съм готов да дам препоръка на потенциалните клиенти на Адиантус и чистосърдечно да ги уверя, че ще получат адекватно и безупречно обслужване, съобразено с конкретната ситуация и изисквания. В случай на необходимост, можем да отговорим на въпроси на адрес: regnum@regnum.bg“

Бюрхан Немутлу

Управител, "Регнум Апарт Хотел и СПА"

„Преди да работя с фирма Адиантус, изпитвахме трудности с организацията и сериозни  затруднения, тъй като ползвахме различни градинари, които работеха „на парче“ – всеки с неговия си план, предложения за обща крайна визия. На практика се работеше хаотично, влагаха се средства и усилия, но  резултатът не беше този, който искахме. 

След работата с фирма Адиантус, които предварително ни разясниха планирането, предложиха график на посещенията си, видовете дейности, които щяха да извършват, градината ни започна видимо да се подобрява. На практика,  проблемите ни с градината приключиха и с търпение, постоянство и грижа, сега тя е коренно променена. Растителността е поддържана с професионализъм и грижа за всеки детайл – нещо, на което ние изключително държим. Фирмата е много конкретна. Външно измеримите резултати, които получихме оправдават очакванията ни.  

Ако някой има съмнение за стойността от работата с Адиантус или техните услуги, може да ми пише на е-мейл: trust_treasurybulgaria@abv.bg . Ще се радвамe да бъдем полезни. Препоръчваме горещо! Професионализъм и коректност!“

 

Емо Иванов

собственик на частна къща

„В последната година се опитвах да намеря подходяща фирма, която да ми помогне за озеленяване и оформяне на зелени площи в градината ми, но все не се получаваше, до момента, в който не срещнах представителите на фирма Adiantus. И точно те се превърнаха в „слънцето на нашата градина“ и направиха от това пустеещо пространство, уникална и стилна градина. 

В тяхно лице срещнах сериозни, умни, амбициозни млади хора, работещи с изключителен професионализъм!

За мнение от работата с Адиантус, емайл: kostadinka.kuzmanova@gmail.com“

Диди Кузманова

собственик на частна къща

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за проектирането, изграждането или поддържането на вашата зелена площ?

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не намирате време за поглед към вашата зелена площ. Ако все още нямате такава: не знаете от къде да започнете; нямате яснота за предизвикателствата, които могат да ви попречат или какво е подходящо за вашия регион, климат, почви и др. Ако имате такава: сте си представяли градината много по изящна, но до този момент не сте попадали на правилните хора и не знаете какво да направите при възникването на проблеми в градината.

Знаем, че не искате никога повече да изразходвате средства на принципа „проба-грешка“. Искате да спестите време, енергия и усилия, а резултатите да бъдат наистина видими.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с нас. Тази среща е напълно безплатна за вас. На нея ще се запознаем със ситуацията на вашия обект и ще поговорим за възможните решения.

Заявете опознавателна среща