Отзиви

„През годините сме работили с различни фирми, но винаги оставаше нещо, което да е недовършено и не на място. Откакто работим с фирма Адиантус, зелените площи на Регнум Апарт Хотел и СПА Банскo, са в безупречен вид. Екипът на Адиантус се съобрази изцяло с особеностите на комплекса и с нашите изисквания, и допринесоха за завършения и безупречен вид на комплеса. Като управител на Регнум, съм готов да дам препоръка на потенциалните клиенти на Адиантус и чистосърдечно да ги уверя, че ще получат адекватно и безупречно обслужване, съобразено с конкретната ситуация и изисквания. В случай на необходимост, можем да отговорим на въпроси на адрес: regnum@regnum.bg“

Бюрхан Немутлу

Управител, "Регнум Апарт Хотел и СПА"

„Преди да работя с фирма Адиантус, изпитвахме трудности с организацията и сериозни  затруднения, тъй като ползвахме различни градинари, които работеха „на парче“ – всеки с неговия си план, предложения за обща крайна визия. На практика се работеше хаотично, влагаха се средства и усилия, но  резултатът не беше този, който искахме. 

След работата с фирма Адиантус, които предварително ни разясниха планирането, предложиха график на посещенията си, видовете дейности, които щяха да извършват, градината ни започна видимо да се подобрява. На практика,  проблемите ни с градината приключиха и с търпение, постоянство и грижа, сега тя е коренно променена. Растителността е поддържана с професионализъм и грижа за всеки детайл – нещо, на което ние изключително държим. Фирмата е много конкретна. Външно измеримите резултати, които получихме оправдават очакванията ни.  

Ако някой има съмнение за стойността от работата с Адиантус или техните услуги, може да ми пише на е-мейл: trust_treasurybulgaria@abv.bg . Ще се радвамe да бъдем полезни. Препоръчваме горещо! Професионализъм и коректност!“

 

Емо Иванов

собственик на частна къща

„В последната година се опитвах да намеря подходяща фирма, която да ми помогне за озеленяване и оформяне на зелени площи в градината ми, но все не се получаваше, до момента, в който не срещнах представителите на фирма Adiantus. И точно те се превърнаха в „слънцето на нашата градина“ и направиха от това пустеещо пространство, уникална и стилна градина. 

В тяхно лице срещнах сериозни, умни, амбициозни млади хора, работещи с изключителен професионализъм!

За мнение от работата с Адиантус, емайл: kostadinka.kuzmanova@gmail.com“

Диди Кузманова

собственик на частна къща

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за проектирането и изграждането на вашата зелена площ?

Ако си собственик на частна къща с двор над 300м2 и се намираш в региона на Разлог, Банско, Гоце Делчев, Благоевград или София, и искаш да инвестираш в изграждане на луксозно озеленяване, следващата стъпка е да се свържеш с нас и да ни разкажеш повече за твоя обект. След това може да получиш оферта за проектиране и да се запишеш в нашия график за изграждане на твоята градина за сезон 2020год, който е с лимитиран брой клиенти.

Заявете опознавателна среща